Menu Luk

Ramsø Hallens udvidelse

Så går selve udvidelsen i gang

Mandag den 3. juni opbygges selve byggepladsen, herefter går nedrivningen af forområdet og cafeteriet i gang.
Det er byggefirmaet Elindco fra Jyllinge som vil forestå hele udvidelsen.
Efterhånden som nedrivning- og byggeriet skrider frem, vil der løbende bliver lagt foto her på hjemmesiden, således det er muligt at følge byggeriet dag for dag.

Hovedindgang til hallen bliver midlertidig omlagt til indgangen mod vest ved tennisbanerne.

Det første der vil ske i processen er selvfølgelig nedrivning af det gamle. Idet det har vist sig at den gamle konstruktion ikke kunne bære ved udvidelsen, er det besluttet at alt det gamle skal fjernes med undtagelse af spærene, som vil stå tilbage. Denne nedrivning er i fuld gang og vil inden længe være afsluttet hvorefter selve byggeriet går i gang.

07-11-2019
Byggeriet skrider planmæssigt frem med de små bump på ”vejen” der altid er ved byggeri.
Udskiftning af taget på hal 1 er fuld gang og skrider også planmæssigt frem trods det at regnen driller lidt en gang i mellem.

Taget på hal 1. skulle først have været i gang til foråret, men er efter Elindcos ønske, igangsat her efter sommerferien.

Udskiftningen giver lidt problemer med hvilken indgang der skal / kan anvendes, men prøver at skilte efter bedste ”evne”.
Der har været lidt problemer med jordbunden under den gamle hal, hvor der har været lidt udfordringer, men dem har vi nu lagt bag os.
Så er det på fredag den 8. november der er rejsegilde.