Menu Luk

Almindelig og dagligt brug

Ramsø Hallen kan ikke anvendes uden der forinden er booket en tid på Foreningsportalen. Her bookes hal 1,2 og 3. Booking af smålokaler (mødelokalet, multirummet, billard og køkkenet) sker på hallens hjemmeside.
I skolens ferie kan hallen bookes på hallens hjemmeside (se under Brug af hallen i skolens ferie mv.). Af planlægnings grunde skal dette dog ske senest 1 måned før aktiviteten.

Hovedingange  vil være åben for samtlige bookede aktiviteter i hal 1 og hal 3. Bookede aktiviteter i hal 2 vil gymnastik indgangen være åben.

Brugeren af Ramsø Hallen har ansvaret for, at hallens ordensregler overholdes, samt ansvaret for den fornødne oprydning efter endt brug.
En gylden regl er, at hallen afleveres så den er brugbar for næste bruger. Er der bemærkninger til standarten ved opstart, bør dette informeres til halinspektøren 4619 1001.
Er der ikke ytret respekt om oprydningen, vil den fornødne oprydning ske af hallens personale for den representative afdelings regning. Den fornødne oprydning / rengøring afregnes til 400,- pr. time.